DAN 發表於 2007-6-30 12:16:41

Cake 再起時、馬會經耳觸怒了師哥中的X.O.

默默地這身不再計較與奔馳、我終要依依帶笨k去也願意........千葉市原  FC橫濱 澳彩0.825 平手/半球 升 (封)1.025 沙巴0.59  平手 (封)1.33 呢場甘鬼、小注1cake fc:hug:[ 本帖最後由 DAN 於 2007-6-30 14:03 編輯 ]

jfa 發表於 2007-6-30 12:31:00

sorry,i buy 市原

DAN 發表於 2007-6-30 12:35:51

你又話on duty

gundamwing 發表於 2007-6-30 12:37:09

I buy jor 市原..........

DAN 發表於 2007-6-30 12:37:11

呢場唔是你史就是我忙:hug:

jfa 發表於 2007-6-30 12:37:41

u 睇錯la, on duty是上week

DAN 發表於 2007-6-30 12:38:23

作反la.....成班玩野、丁蟹你縮完未

DAN 發表於 2007-6-30 12:40:04

成班響度、點燃解唔好好討論下先、各自為正、必有傷亡:Q

DAN 發表於 2007-6-30 12:43:06

馬會經耳觸怒了靚仔中的X.O.

丁蟹 發表於 2007-6-30 12:45:46

report

jfa 發表於 2007-6-30 12:45:46

u see the bar to long 市原in japan more ppl睇好and 3 under line can goal goal goal ball

DAN 發表於 2007-6-30 12:49:17

我夠無奶油重未星 la.........地球是園的

DAN 發表於 2007-6-30 12:52:21

原帖由 丁蟹 於 2007-6-30 12:45 發表report port 你老鼠咪、史忽鬼、餅主woo.條

jfa 發表於 2007-6-30 12:56:15

市原 2.05>>>>>>>>1.93 nowsure win, hahahahaDAN u change buy市原la

DAN 發表於 2007-6-30 12:57:41

FC橫濱  win team門 將   管野孝憲  後 衛   小村德男 早川知伸 山田卓也 和田拓三  中 場   根占真伍 內田智也 鄭容臺 瀧澤邦彥  前 鋒   平本一樹 難波宏明 千葉市原  lose team門 將   立石智紀  後 衛   池田昇平 中島浩司 齋藤大輔  中 場   佐藤勇人 工藤浩平 羽生直剛 樂山孝志 水野晃樹 山岸智  前 鋒   卷誠一郎
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: Cake 再起時、馬會經耳觸怒了師哥中的X.O.