路人 發表於 2006-2-25 18:11:40

九龍城的泰國菜館 - 好似幾抵喎 !

九龍城的泰國菜館 - 好似幾抵喎 ! 近 年 泰 國 菜 館 已 不 再 獨 沽 一 味 賣傳統 泰 菜 , 定 位 亦 愈 趨 年 輕 化 , 近 日 甚 至 有 型 格 泰 菜 館 登 場 。 除 了 靚 裝 , 最 新 開 的 泰 國 食 店新 招愈 出 愈 多 , 有 又 平 又 抵 的 all you can eat , 有 菜 式 鬼 馬 新 鮮 的 泰 國菜 ,甚 至 連 泰 式 的 雜 貨 店 都 講 求 摩 登 有 型 , 招 招 精 彩 。    九 龍 城 的 泰 國 菜 館 俯 拾 皆 是,剛 由 潮 州 菜 館 轉 營 泰 菜 館 的 澄 海 老 四 位 置 「 隔 涉 」 ( 位 於 車 行 林 立 的 打 鼓 嶺 道 ) , 為 了 分一 杯羹 , 便 推 出 All you can eat , $108 任 閣 下 點 選 近 九 十 道 菜 , 在 九 龍 城 可 說 絕 無 僅 有 ,成

丁蟹 發表於 2006-2-25 18:16:24

ok wor 我同亞Dan 去食過,唔太貴(另一間)

丁蟹 發表於 2006-2-25 18:18:18

呢間都唔錯喎

Like 發表於 2006-2-25 18:25:18

你同老DAN去都唔叫埋我...

丁蟹 發表於 2006-2-25 18:47:25

Originally posted by Like at 2006-2-25 18:25:你同老DAN去都唔叫埋我... haha....好耐之前了

girlfan 發表於 2006-2-25 21:44:00

唔知做唔做得住呢?

YKK 發表於 2006-4-2 12:41:53

頁: [1]
查看完整版本: 九龍城的泰國菜館 - 好似幾抵喎 !