海字論壇

查看: 2748|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

四大文明古國(埃及) [複製鏈接]

總關人

關人隱士

阿布辛布神殿[em3][em3][em3]金字塔女皇神殿[em6][em6][em6][ Last edited by Estonia on 2005-9-8 at 11:43 PM ]
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

總關人

關人隱士

獅身人面像

總關人

關人隱士

樂蜀

總關人

關人隱士

樂蜀[ Last edited by Estonia on 2005-9-11 at 10:10 PM ]

高級關人

兔兔女皇 ^3^

正ah! 好想去睇ah~[em7]

版主

正義超人

Good ah.....

Hi Estonia,阿布辛布........ 當年自己去埃及, 搭的士去阿布辛布, 因為想慳D, 租左無冷氣的, 半夜4點出發, 司機話無咁熱, 點之咁都死, 幾個鍾直路一條, 去到阿布辛布變左人乾, 點呀? 你地點去呀, 搭船OR 車 ?

總關人

掌劍雙絕

[em9][em9][em9][em9][em9]

總關人

關人隱士

Originally posted by ChanJoJo at 2005-9-27 10:30 AM:Hi Estonia,阿布辛布........ 當年自己去埃及, 搭的士去阿布辛布, 因為想慳D, 租左無冷氣的, 半夜4點出發, 司機話無咁熱, 點之咁都死, 幾個鍾直路一條, 去到阿布辛布變左人乾, 點呀? 你地點去呀, 搭船OR 車 ?
我哋係坐飛机去嘅,因為天氣太熱(45度),咁你有冇坐船遊尼羅河呀![em27][em27][em27][em27][em27][em27][em27][em27][em27][em27]

嘩! 好富貴呀, 搭飛機. 我地有坐船, 你地有錢人實係坐郵輪, 我地坐舢舨仔, 隻腳可以放落D水到, 原來是凍的, 吾熱嫁, 好鬼正呀.

總關人

關人隱士

Originally posted by ChanJoJo at 2005-9-28 10:32 AM:嘩! 好富貴呀, 搭飛機. 我地有坐船, 你地有錢人實係坐郵輪, 我地坐舢舨仔, 隻腳可以放落D水到, 原來是凍的, 吾熱嫁, 好鬼正呀.
我哋唔係富貴,搭飛機只係想快啲到,請問你係幾同セ嘢有份去,你係咪坐啲杋船仔游尼羅河,咁有冇士埋樂蜀呀!!![em27][em27][em27]

Originally posted by Estonia at 2005-9-28 06:35 PM:我哋唔係富貴,搭飛機只係想快啲到,請問你係幾同セ嘢有份去,你係咪坐啲杋船仔游尼羅河,咁有冇士埋樂蜀呀!!![em27][em27][em27]
我地幾個女差一齊去,你呢?

總關人

關人隱士

咁你哋跟團定自遊行,有冇去埋紅海(洪加達),嗰喥都幾靚呀!!![em17][em17][em17][em17]

我地自己去, 咁你呢 ? 我地好多年前去嫁啦, 你地幾時去嫁 ?跟團OR自己去 ?我地是搭火車(夜車)去樂蜀, 阿斯旺.  你知喇埃及D女人包住曬, 我地著短褲, 所以搭夜車比人摸大脾. 正衰人.   無去紅海,因為去左希臘..... 正!

總關人

關人隱士

Originally posted by ChanJoJo at 2005-9-29 11:07 PM:我地自己去, 咁你呢 ? 我地好多年前去嫁啦, 你地幾時去嫁 ?跟團OR自己去 ?我地是搭火車(夜車)去樂蜀, 阿斯旺.  你知喇埃及D女人包住曬, 我地著短褲, 所以搭夜車比人摸大脾. 正衰人.   無去紅海,因為去左希臘... ...
我第一次喺1996年去,同你哋一樣之後去咗希臘,第二次喺2003年跟團去,小心呀啲埃及麻甩佬好鬼衰,有次我機乎同