海字論壇

打印 上一主題 下一主題

激情男女 : 做愛怕痛 飛機王 [複製鏈接]

激情男女 : 做愛怕痛 飛機王 哪 個 男 人 不 喜 歡 與 愛 人 做 愛 ? 26 歲 的 阿 海 ( 化 名 ) 偏 偏 只 愛 「 打 飛 機 」 ( 自 瀆 ) ! 「 好 多 人 話 做 愛 係 享 受 , 但 係 我 一 點 都 唔 覺 ! 做 愛 只 會 令 我 產 生 挫 敗 感 , 有 得 揀 , 我 會 自 己 搞 掂 ! 」 阿 海 有 一 段 不 如 意 的 拍 拖 經 歷 , 亦 令 到 他 以 後 都 不 做 愛 了 ! 「 我 覺 得 打 飛 機 比 做 愛 自 由 、 方 便 得 多 啦 ! 又 唔 使 理 人 感 受 , 想 ( 幻 想 ) 同 邊 過 做 就 同 邊 個 做 , 最 緊 要 係 唔 痛 。 」 究 竟 怎 樣 的 拍 拖 經 歷 , 令 阿 海 從 此 討 厭 做 愛 ?「 咁 耐 以  , 我 只 拍 過 一 次 拖 , 拍  三 個 星 期 , 已 經 係 我 20 歲  年  事 。 點 知  次 之 後 , 我 先 知 道 自 己 原 來 唔 鍾 意 做 愛 。 」 五 呎 九 吋 高 , 身 材 健 碩 , 樣 子 有 幾 分 似 電 視 藝 員 黎 耀 祥 的 阿 海 無 奈 地 說 。 阿 海 當 年 女 朋 友 叫 Alice , 經 朋 友 介 紹 下 認 識 , 半 年 後 大 家 感 到 「  feel 」 , 隨 即 拍 拖 。 「

總關人

閒雲孤鶴